-17% 2 - 3 Μέρες Inventor Rise RS3ION-8L

 • Inventor Rise RS3ION-8L Αφυγραντήρας

  Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή

  Ιδανική λύση για χώρους με ανεπαρκή θέρμανση
  Μέγιστη απόδοση ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες κάτω από 1 oC
  Στεγνώστε τα ρούχα σας με τη λειτουργία της συνεχούς αφύγρανσης
  Εξοικονομήστε ενέργεια, με τη λειτουργία ECO

  Τεχνολογία για χαμηλές θερμοκρασίες
  Ο αφυγραντήρας Rise , με τεχνολογία Desiccant - χωρίς συμπιεστή - είναι η ιδανική λύση για χώρους χωρίς θέρμανση. Αποδίδει αποτελεσματικά, στις πιο αντίξοες θερμοκρασίες (1-37 oC). Λειτουργεί αθόρυβα, αφού απουσιάζει το μοτέρ και έχει χαμηλή κατανάλωση (330W).

  Ιονιστής Αέρα
  Εξασφαλίστε καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σας με τον ενσωματωμένο ιονιστή αέρα. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία Ιονιστή, αρνητικά ιόντα απελευθερώνονται στο χώρο απορροφώντας σκόνη, βακτήρια, καπνό τσιγάρου και άλλες δυσάρεστες οσμές, προσφέροντας υγιεινή και υψηλής ποιότητας ατμόσφαιρα.

  Λειτουργία ECO
  Μειώστε την κατανάλωση ρεύματος και εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια. Με τη λειτουργία ECO η συσκευή λειτουργεί οικονομικότερα και η κατανάλωση μειώνεται στο μισό (330Watt).

  Αθόρυβη λειτουργία
  Απολαύστε αθόρυβη λειτουργία με τον Desiccant αφυγραντήρα Rise. Η τεχνολογία με αποξηραντικό υλικό χωρίς συμπιεστή μειώνει σημαντικά τον θόρυβο προσφέροντας ταυτόχρονα υγιεινή ατμόσφαιρα χωρίς υγρασία αθόρυβα και αποτελεσματικά.

  Τεχνολογία Desiccant
  Επωφεληθείτε από την τεχνολογία του αφυγραντήρα Rise, χωρίς συμπιεστή - με αποξηραντικό υλικό - και αντιμετωπίστε προβλήματα υγρασίας, αποδοτικά και οικονομικά. Η τεχνολογία Desiccant προσφέρει την οικονομικότερη αφύγρανση σε χώρους που θερμαίνονται λίγες ώρες την ημέρα ή με θερμοκρασία χαμηλότερη των 15 oC

  • Όταν το επίπεδο υγρασίας του χώρου φτάσει 3%-5% κάτω από το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας, ο συμπιεστής της συσκευής θα σταματήσει να λειτουργεί αυτόματα και ο ανεμιστήρας θα συνεχίσει τη λειτουργία του. Η συνεχόμενη λειτουργία του ανεμιστήρα, συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς η συσκευή αντιλαμβάνεται καλύτερα τη σχετική υγρασία του χώρου και ο συμπιεστής χρειάζεται να λειτουργήσει πολύ λιγότερες ώρες κατά την διάρκεια του 24ώρου.
  • Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ο αφυγραντήρας διαθέτει λειτουργία Αυτόματης Επανεκκίνησης. Κατά την επαναφορά του ρεύματος, η συσκευή θα επανεκκινήσει αυτόματα και θα λειτουργήσει βάσει των ρυθμίσεων που είχαν οριστεί πριν από την διακοπή ρεύματος.  


  Χαρακτηριστικά
  Ύψος (cm) : 50
  Μήκος (cm) : 35,1
  Πλάτος (cm) : 18,8
  Δυνατότητα αφύγρανσης (l/day) : 8
  Επίπεδο Θορύβου (db) : 39
  Ισχύς (W) : 30/330/650

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ
ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΟΡΥΒΟΥ 39 dB
ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ 8 lt / ημέρα
ΙΣΧΥΣ 650 W
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ Με Ζεόλιθο (Desiccant)
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΧΕΙΟΥ ΝΕΡΟΥ 2 lt

Inventor Rise RS3ION-8L

 • Κατασκευαστής: Inventor
 • Κωδικός Προϊόντος: RS3ION-8L
 • Διαθεσιμότητα: 2 - 3 Μέρες