-3% Inventor ATM-25L

Αφυγραντήρας Inventor ATM-25L Atmosphere 2 Σε 1:


1.jpg


Αφυγραντήρας & Καθαριστής Αέρα


Απόλαυσε τα οφέλη 2 συσκευών σε 1
Χάρη στον νέο αφυγραντήρα και καθαριστή αέρα Atmosphere μπορείς να εξασφαλίσεις το πιο ιδανικό περιβάλλον στο σπίτι σου, απαλλαγμένο από κάθε ίχνος υγρασίας ενώ παράλληλα απολαμβάνεις καθαρό και υγιεινό αέρα χωρίς σκόνη και ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς. Η προηγμένη διπλή λειτουργία της συσκευής σου επιτρέπει να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ατμόσφαιρας στον χώρο εύκολα και αποτελεσματικά, ενσωματώνοντας σε αυτόν μια συσκευή εντυπωσιακού σχεδιασμού. Διαθέτοντας πολλές και εξελιγμένες λειτουργίες ανάλογα με τη χρήση της συσκευής που εσύ θα επιλέξεις –είτε ως αφυγραντήρα & καθαριστή αέρα είτε μόνο ως καθαριστή αέρα–, προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες σου κάθε ώρα της ημέρας, εφόσον πρόκειται για μια ολοκληρωμένη συσκευή αισθητής βελτίωσης της ποιότητας αέρα.


 


2.jpg


Αυτόνομη Λειτουργία Καθαριστή Αέρα


Απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα
Απόλαυσε υγιεινή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από σκόνη, αλλεργιογόνα, βακτήρια, ιούς, μικρόβια κ.α. Η αυτόνομη λειτουργία της συσκευής ως καθαριστής αέρα εξασφαλίζει τα οφέλη μίας απόλυτα καθαρής ατμόσφαιρας στο σπίτι σου, αφού το φίλτρο HEPA που διαθέτει η συσκευή συγκρατεί από τον αέρα μεγάλο ποσοστό των μικροσκοπικών σωματιδίων που προκαλούν αλλεργίες και ιώσεις. Κατά τη λειτουργία του καθαριστή αέρα η μονάδα αναγνωρίζει τα επίπεδα ποιότητας του αέρα στον χώρο και δρα άμεσα και αποτελεσματικά προκειμένου να σου χαρίσει το καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον που επιθυμείς.


 


3.jpg


Δείκτης Ποιότητας Αέρα


Ιδανικές συνθήκες υγιεινής ατμόσφαιρας
Η διάγνωση της ποιότητας της ατμόσφαιρας στον χώρο σου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και αξιόπιστη! Με τον δείκτη ποιότητας αέρα μπορείς να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή την ποιότητα του αέρα που επικρατεί στο χώρο μέσω της ένδειξης που βρίσκεται σε εμφανές σημείο πάνω στη μονάδα. Έτσι, η φωτεινή ένδειξη LED ανάβει σε πράσινο, μπλε ή κόκκινο χρώμα, για να σε ειδοποιήσει αναφορικά με την εξαιρετική, καλή ή κακή ποιότητα αέρα αντίστοιχα. Με τον τρόπο αυτό σε βοηθά να διαπιστώσεις τις ανάγκες που υπάρχουν στον χώρο και να επιλέξεις ανάλογα με την ένδειξη τη λειτουργία ή μη της συσκευής. Έτσι, επιτυγχάνεις πάντα τις ιδανικές για εσένα συνθήκες υγιεινής και ευχάριστης ατμόσφαιρας!


 


4.jpg


Φίλτρο HEPA


Αποτελεσματική προστασία από αλλεργιογόνα
Κατά τη λειτουργία της συσκευής σαν καθαριστής αέρα το ενσωματωμένο φίλτρο ΗΕΡΑ απομακρύνει ακόμα και την πιο μικρή ποσότητα σκόνης, γύρης, οσμές και μικροοργανισμούς από τον αέρα του σπιτιού σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απολαμβάνεις τη φρέσκια και υγιεινή ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Παράλληλα, το φίλτρο δεσμεύει παθογόνα βακτήρια αλλά και αλλεργιογόνα, συμβάλλοντας στην προστασία από ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος και καθιστώντας το απαραίτητο για τα άτομα που είναι επιρρεπή σε αλλεργίες. Απόλαυσε ξέγνοιαστος τις δραστηριότητές σου, ενώ η συσκευή φροντίζει να προσαρμόζεται στις ανάγκες του χώρου για να σου προσφέρει τον άριστης ποιότητας αέρα που επιθυμείς.


 


5.jpg


Κίνηση Περσίδας


Ομοιόμορφη κατανομή αέρα
Χάρη στη λειτουργία Swing του αφυγραντήρα, μπορείς εύκολα και γρήγορα να ενεργοποιήσεις την κίνηση της περσίδας διευκολύνοντας την ομοιόμορφη κατανομή του αέρα στον χώρο. Ταυτόχρονα, μπορείς να επιλέξεις συγκεκριμένη κλίση της περσίδας κατευθύνοντας τον αέρα απευθείας σε επιθυμητό σημείο του χώρου, καθιστώντας τη λειτουργία ως ιδανική επιλογή για το στέγνωμα των ρούχων σου, προσφέροντας ακόμη πιο γρήγορα αποτελέσματα. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεις απόλυτη άνεση και ευελιξία στη ρύθμιση της κατεύθυνσης του αέρα εξασφαλίζοντας απόλυτα ισορροπημένες συνθήκες στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σου όσο και ταχύτατα αποτελέσματα στο σημείο που εσύ θα επιλέξεις.


 


6.jpg


3 Ταχύτητες Καθαριστή Αέρα


Πλήρης προσαρμογή στις ανάγκες σου
Η διαμόρφωση της ποιότητας στον αέρα του χώρου σου πραγματοποιείται απλά και άμεσα, με τις 3 ταχύτητες καθαριστή αέρα. Επίλεξε μία από τις διαθέσιμες ταχύτητες –χαμηλή, μεσαία, υψηλή– ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν στον χώρο και απόκτησε καθαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η δυνατότητα αυτή της συσκευής σου φροντίζει για εσένα και τους αγαπημένους σου προσφέροντας ιδανικές συνθήκες άνεσης.


 


7.jpg


 


Τεχνικά Χαρακτηριστικά • Δυνατότητα Αφύγρανσης (lt/24h) 25

 • Για χώρους έως (m2) 140

 • Θόρυβος (dB) 39

 • Ισχύς (Watt) 270

 • Ιονιστής Δεν διαθέτει

 • Χωρητικότητα Δοχείου (lt) 2.9

 • Κυβικά Μέτρα Κάλυψης (m3) 430

 • Λειτουργία με συμπιεστή

 • Τύπος Φίλτρου Πλενόμενο Σκόνης, HEPA

 • Λειτουργία στεγνώματος ρούχων Διαθέτει

 • Συνδεσιμότητα Δεν υποστηρίζεται

 • Ταχύτητες 2

 • Ενδείξεις Οθόνης Θερμοκρασία Χώρου, Υγρασία Χώρου & Ποιότητα Αέρα

 • Χρονοδιακόπτης Διαθέτει

 • Σύνδεση Αποχέτευσης Υποστηρίζεται

 • Αυτόματη επανεκκίνηση Μετά από διακοπή ρεύματος

 • Επιπλέον Αυτόνομη λειτουργία καθαριστή αέρα

 • Βάρος σε Kg 14.6

 • Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) 569 x 360 x 265

 • Εγγύηση Προμηθευτή 5 έτη

 • Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.inventor.ac


Κύρια χαρακτηριστικά
Τύπος ΣυσκευήςΑφυγραντήρας με συμπιεστή
Δυνατότητα Αφύγρανσης (Λίτρα/ημέρα) 25lt/35lt
Συνίσταται για Χώρους έως m2 140
Ισχύς (σε Watt)270
Ρύθμιση ΑφύγρανσηςΨηφιακή
Χρονοδιακόπτης Λειτουργίας Ναι
Ταχύτητες ανεμιστήρα3
Χωρητικότητα Δοχείου Νερού σε lt2,9
Ένδειξη Γεμάτου Δοχείου Ναι
Δυνατότητα Μόνιμης Σύνδεσης με Αποχέτευση /Σύνδεση αποχέτευσηςΝαι
Αυτόματη Επανεκκίνηση σε Διακοπή Ρεύματος Ναι
Αυτόματη Διακοπή Λειτουργίας για Γεμάτο Δοχείο Ναι
Αυτόματη Λειτουργία Απόψυξης Ναι
Λειτουργία Στεγνώματος Ναι
Φίλτρα αέραΦίλτρο HEPA
Λειτουργία Ιονιστή Όχι
Λειτουργία ΚαθαριστήΝαι
Συνδεσιμότητα / Wi-FiΌχι
Τύπος Ψυκτικού ΜέσουR-290
Χειρολαβή ΜεταφοράςΝαι
Ροδάκια ΚύλισηςΝαι
Θερμοκρασία λειτουργία (οC)5°C-35°C
Στάθμη Θορύβου σε dB(A) 39dB min
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ σε mm)569 x 360 x 265
Βάρος σε Kg14,6
Εγγύηση Κατασκευαστή5 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστήwww.inventoraircondition.gr
ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ
ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΟΡΥΒΟΥ 39 dB
ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ 25 lt / ημέρα
ΙΣΧΥΣ 270 W
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ Με συμπιεστή
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΧΕΙΟΥ ΝΕΡΟΥ 2.9 lt

Inventor ATM-25L

 • Κατασκευαστής: Inventor
 • Κωδικός Προϊόντος: ATM-25L
 • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 2 - 3 Μέρες