-11% 2 - 3 Μέρες Inventor Ψυγείο Δίπορτο NoFrost A+ INVMS371A

Δίπορτο Ψυγείο Inventor INVMS371A

 • Total No Frost: Αποτρέπει τη συσσώρευση πάγου, εξασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία και επιτυγχάνει την ψύξη δύο φορές πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα η συσκευή να λειτουργεί καλύτερα και να αυξάνεται η διάρκεια ζωής της.

  Ομοιόμορφη Κατανομή Ψύξης 360°: Οι ειδικά σχεδιασμένοι αεραγωγοί, μεταφέρουν τον αέρα ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο του ψυγείου. Οι θήκες, τα ράφια και τα συρτάρια είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να διευκολύνουν την κυκλοφορία του αέρα, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα και αναλλοίωτα για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα.

  Κατάψυξη 4 Αστέρων: Υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και λειτουργικού κόστους.

  Αφαιρούμενη Παγοθήκη: Η μοντέρνα παγοθήκη στο εσωτερικό της κατάψυξης, σας βοηθά να αποκτήσετε παγάκια στο λεπτό! Η παγοθήκη μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, ανάλογα με τις ανάγκες σας, ώστε να διαχειριστείτε τον διαθέσιμο χώρο της κατάψυξης, όπως εσείς επιθυμείτε.

  Θερμοστάτης: Μέσω των ξεχωριστών θερμοστατών που βρίσκονται στο εσωτερικό της συντήρησης και της κατάψυξης, μπορείτε πλέον να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία που εσείς επιθυμείτε βάσει της εποχής και των αναγκών που προκύπτουν. Δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες ψύξης για να απολαμβάνετε τη φρεσκάδα και την αναλλοίωτη γεύση των τροφίμων σας.

  Φωτισμός LED: Για εξαιρετικό και άκρως αποδοτικό φωτισμό, με διάρκεια ζωής 30 φορές περισσότερη από αυτή των συμβατικών λαμπτήρων και 10 φορές περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας.

  Εξελιγμένα Λάστιχα Πόρτας: Με τα προηγμένης τεχνολογίας λάστιχα, η εφαρμογή στο κλείσιμο της πόρτας είναι άριστη. Δεν υπάρχουν απώλειες στην ψύξη με αποτέλεσμα την καλύτερη διατήρηση θερμοκρασίας και την εξοικονόμηση ενέργειας.

  Eνεργειακή κλάση: Α+
  Συνολική καθαρή χωρητικότητα: 371lt
  Kαθαρή χωρητικότητα συντήρησης: 281lt
  Καθαρή χωρητικότητα κατάψυξης: 89lt
  Διαστάσεις: (ΥxΠxΒ) 1,712 x 696 x 685mm
  Χρώμα: Λευκό
  Επίπεδο θορύβου: 45db(A)
  Έλεγχος θερμοκρασίας: Μηχανικός
  Δυνατότητα αναστροφής πόρτας: Όχι
  Ρυθμιζόμενα πόδια στήριξης: Ναι
  Ετήσια κατανάλωση ρεύματος: 310kwh/έτος
  Αυτονομία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 960 λεπτά
  Κλιματική κλάση: ST/N

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙOY
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Α+
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 350-400lt
ΥΨΟΣ 171-180cm
ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ
ΠΛΑΤΟΣ 70cm
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ NO-FROST

Inventor Ψυγείο Δίπορτο NoFrost A+ INVMS371A

 • Κατασκευαστής: Inventor
 • Κωδικός Προϊόντος: INVMS371A
 • Διαθεσιμότητα: 2 - 3 Μέρες